Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2010 06:52 - Късат живо българско месо!!
Автор: iskren74 Категория: Политика   
Прочетен: 7898 Коментари: 14 Гласове:
9

Последна промяна: 14.04.2011 23:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
http://www.skat.bg/products.php?type=10&genre=1762&page=0

image

В това видео ще видите как се ислямизират български дечица!
В мюсюлманско училище момиченцата увити целите, само очите и устата им открити и като стадо четат корана! А говорят прекрасен български, а турски почти не знаят!

Всичко това става под ръковдството на ДПС. Финансирането на обучението - книги, помагала, ислямско облекло идва от МИТ - турските секретни служби и от арабски мафиотски фондации.

Във видеото един местен дерибей от ДПС заплашва тези които не желаят да бъдат в исляма, че бурята ще ги застигне! И как иначе след като в смесените райони действа конституцията на ДПС!

Оставете децата деспоти такива! Ако искат ще учат ислям! Те трябва да учат предметите, които се преподават в училищата в цяла България. Не ги задушавайте в зловонието на посредствеността и подчинението!!

България е светска държава членка на Европейския съюз ако случайно сте забравили! Не сме в XVI век!


Тагове:   живо,   месо,


Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. roy - Нямам думи да изразя омерзението си ...
18.09.2010 09:40
Нямам думи да изразя омерзението си и погнусата от това което става в затънтените български села и градчета.Колко българи са дали живота си за това ние да живеем свободно ,а сега шепа продажници се гаврят и унищожават българщината.Позор!Това трябва да спре!!!!
цитирай
2. didslpole - Пич
18.09.2010 14:55
Живея в село където има помаци, турци, цигани, българи и дори има една арменка женена за българин. Има и смесени бракове. Религиите разделят хората, но не знам СКАТ да са показали неделно християнско училище и т.н. Не знам и в САЩ където има над педесет деноминации на християнството и всякакви ислямски секти някой да е забранявал изучаването на корана. Аз мисля , че и трите религии са зловредни за здравият човешки разум и изродът Борис българоубиец наложил смрадливото християнство със сила не заслужава ранга на светец, но какво от това. А когато разни християнски секти финансирани отвън мътят водата каво да правим. Замен промиването на детските мозъци преди да навършат пълнолетие с която и да е религия е посегателство върху правата на избор. Аз на моите деца съм им дал пълно право да си избират, запознал съм ги със основните простотии като Атеизъм, Християнство, Ислям, Будизъм, кришнарство Сцентология и прочие защото съм ги чели съм им обяснил, че всеки вярва каквото си иска защото никой нищо не знае със сигурност. Явно в твоя мизерен мозък българщина и религия се препокриват.
Помаците са по религиозни от турците. Причината е че ако изгубят религията си те не могат да се самоопределят, тъй като езика им е диалект на българският. Стадното чувство, патриархалният бит ги карат да пращат децата си на такива училища. Това данякъде е добре защото потриархалното семейство прави много деца и по-добре помочета ислямисчета, отколкото цигани. ащото в едно и също село има голяма разлика в бита. Впрочем сред мюсюлманите престъпността е най-ниска. Тя е най-голяма сред циганите, след това сред българите. Впрочем ако българите навремето бяха приели исляма днес щяхме да сме 20-30 милиона най-малко. Когато жената е в подчинено пиоложение и не тя решава колко деца да има обикновено ражда докато може.
Така , че пич нужен е закон, който забранява ранното религиозно обучение на децата преди да навършат 16 години. Поповете и ходжите- вън. 1500 години простотии стигат!!!!
цитирай
3. didslpole - Продължение
18.09.2010 15:12
След като разкарахме партийните секретари е редно и те да си ходят. Да вървят при слънчасалите си пророци и месии при припадничавия си пророк и да не свинят хубавата ни земя. Защо Аллах или Христос не си свършат сами работата , а ми пращат зловредни и тъпи проповедници. Нали са всемогъщи. Като имат проблем помежду си да си го решават. Речено е, че когато атовете се ритат, магаретата теглят. Проблемът е, че теглят и когато атовете са измислени. Щото боговете са измислица, нещо като приказката за неволята-викаш я викаш я пък си свършиш сам работата. Откакто разчитаме на науката, а не на молитвите светът върви към по-добро. Както виждаш техниката помага да се види истината и скрито покрито, шушу мушу вече трудно. Светът се глобализира, гледаме прекрасни турски артисти в не лоши сапунки и ако нещо ни прече за се разбираме , това са патриотарите-вид религиозна секта, поповете и ходжите.
И е казано-вържи попа(ходжата) да е мирно селото. А помаците не ги плачи, те си имат език с който няма да се разделят и който ги определя като българи каквото и да си мислят за себе си. Познавам културни образовени хора от тяхи с нищо несе отличават, освен, може би, че са по привързани към родата и семейството. Това ги е съхранило, това е съхранило и православните българи.
Езика и семейството, не религията. Докато има български език и писменост, ще има и българи независимо дали вярват в аллах, христос, дарвин, летящите чинии или Далай лама.
цитирай
4. alison - Малко зловещо е да си роден и да живееш цял живот в една затворена общност...
18.09.2010 15:12
Малко зловещо е да си роден и да живееш цял живот в една затворена общност...
Невъзможността на родителите на тези дечица ,невъзможността на техните дядовци и баби...да излязат от затвора на духа , това е толкова тъжно и отчайващо!
Този затвор за техните души е създаден от векове.Парадоксалното тук е прекрасната свободна природа на такава красива планина...и мрачната провинциална ограниченост.
"Битието не определя ли съзнанието"?!Или -да!
Но истината е , че българското общество е потънало в другата своя провинциалност(,спрямо света) и не отдава почти никакво внимание на тези хора (,както се вижда и от този постинг:Прочетен: 523 Коментари: 1 Гласове: 2)!
цитирай
5. semtomovi - Ами като нямаме държавност, полиция, общинари, държавници на място
18.09.2010 15:41
Тука в Швеция е абсурд някой да пристъпи закона. веднага блъскат дори невинни хора които подозират в неподчинение в Затворени отделения, където ако се окажат опасни, ги ликвидирита с принудителни инжекции. Не прокламирам за такива крайни мерки в България. Но поне да се спазва Конституцията и закона от по-крепка ръка на управляващите.
цитирай
6. semtomovi - нормално развитие...
18.09.2010 15:45
alison написа:
Малко зловещо е да си роден и да живееш цял живот в една затворена общност...
Невъзможността на родителите на тези дечица ,невъзможността на техните дядовци и баби...да излязат от затвора на духа , това е толкова тъжно и отчайващо!
Този затвор за техните души е създаден от векове.Парадоксалното тук е прекрасната свободна природа на такава красива планина...и мрачната провинциална ограниченост.
"Битието не определя ли съзнанието"?!Или -да!
Но истината е , че българското общество е потънало в другата своя провинциалност(,спрямо света) и не отдава почти никакво внимание на тези хора (,както се вижда и от този постинг:Прочетен: 523 Коментари: 1 Гласове: 2)!


Съгласна съм с Вас. След 1989 г. направо се върнахме към Феодалното общество, след като 1. билетчето до най-близкия град в 1 посока стана пет лева. 2. трите задължителни автобуса от реалсоциалистическо свързващи селццата с най-близкия град на ден, са вече 1 автобус в седмицата. При такова умишлено УБИВАНЕ на провинцията чрез транспорт и икономика (финанси) е нормално и връщането в по-затворени общества и тяхното влияние да расте, за сметка на националното (когато държавата не достига извън окр. градове)
цитирай
7. podvodni - Национална катастрофа в началото на 21-ви век?! - казано от Слава Севрюкова
18.09.2010 22:36
„Едно от най-страшните пророчества на Слава Севрюкова е изречено пред ограничен кръг хора през 80-те години .... то гласи, че ще се направи опит части от Североизточна България и Югоизточна България да бъдат откъснати по мирен път в началото на 21-ви век. „Леля Слава” беше категорична, че тези в Североизточна България няма да успеят, но за онова, което ще се случи в Югоизточна България, казваше буквално следното:„Виждам как без пушка да пукне, по мирен път, ще се отцепят към съседната нам югоизточна съседка”. Когато ние влезем в Европа”, тогава ще стане това отцепване, и Европа ще гледа с почуда, и няма да знае как да реагира. Толкова мирно и кротко ще стане всичко това. И тогава, казва, сърбите ще ни протегнат първи ръка И едва,, когато се отцепи част от страната ни, казваше леля Слава - „виждам как българският народ ще се вдигне като един”, тоест ще се мобилизира. И едва тогава ще бъдат осъдени тези властници, които години наред пилееха силите на народа, на държавата...”,
„След като се сменят 14 правителства от началото на промяната”, начело на страната ще застане велик държавник, който ще я поведе към възход. Този бъдещ политик е вече роден и живее сред нас. В началото на 80-те години е бил 7-годишно дете. За него Слава Севрюкова казва, че е „духът на превъплътения Давид”. След 2017-18 година в държавното управление ще влезе жена. Която ще „измие срама на мъжете, които не са постъпвали мъжки”.

Забележка: Днешното правителство е 12 подрет!
цитирай
8. semtomovi - 4 къса живо месо деца бяха откъснати на сем Б. и Д. Танушеви в тоя блог са тука да молят за помощ
18.09.2010 23:43
Само че вижте моя пример, мене и децата ми се опитаха да ни убият в цивилизована Швеция.

Семейство Танушеви изгубиха 4 деца от французки клюкарки. Те им забраниха чрез съд да говорят родния си език с родителите си на свиждане дори.

Припомнете си 1 пророчество на Петър Дънов.
"Зли времена ще настанат за славянството.
Зли врагове ще нападнат славяните.
От север и запад.
От изток и юг.
Ако не се обединят славяните ще бъдат... УНИЩОЖЕНИ!"

И още
"До 3 човека ще останем в България ако не се обединим всичките славяни в едно"
цитирай
9. iskren74 - Нямам думи да изразя омерзението си ...
19.09.2010 00:36
roy написа:
Нямам думи да изразя омерзението си и погнусата от това което става в затънтените български села и градчета.Колко българи са дали живота си за това ние да живеем свободно ,а сега шепа продажници се гаврят и унищожават българщината.Позор!Това трябва да спре!!!!



Мерси за коментара. Споделям напълно!
цитирай
10. iskren74 - Малко зловещо е да си роден и да жи...
19.09.2010 00:42
alison написа:
Малко зловещо е да си роден и да живееш цял живот в една затворена общност...
Невъзможността на родителите на тези дечица ,невъзможността на техните дядовци и баби...да излязат от затвора на духа , това е толкова тъжно и отчайващо!
Този затвор за техните души е създаден от векове.Парадоксалното тук е прекрасната свободна природа на такава красива планина...и мрачната провинциална ограниченост.
"Битието не определя ли съзнанието"?!Или -да!
Но истината е , че българското общество е потънало в другата своя провинциалност(,спрямо света) и не отдава почти никакво внимание на тези хора (,както се вижда и от този постинг:Прочетен: 523 Коментари: 1 Гласове: 2)!


Много хубаво казано! Това именно ми е болно, че са като крепостни селяни на едни престъпници с много пари. И особено момичетата. Нямат свободата да се изразяват, да учат това което желаят, да спортуват и т.н.
цитирай
11. iskren74 - Тука в Швеция е абсурд някой да пр...
19.09.2010 00:46
semtomovi написа:
Тука в Швеция е абсурд някой да пристъпи закона. веднага блъскат дори невинни хора които подозират в неподчинение в Затворени отделения, където ако се окажат опасни, ги ликвидирита с принудителни инжекции. Не прокламирам за такива крайни мерки в България. Но поне да се спазва Конституцията и закона от по-крепка ръка на управляващите.


Благодаря за коментарите! Изненадан съм от това което пишете за Швеция! Там има ли смъртно наказание?
цитирай
12. iskren74 - „Едно от най-страшните пророче...
19.09.2010 00:53
podvodni написа:
„Едно от най-страшните пророчества на Слава Севрюкова е изречено пред ограничен кръг хора през 80-те години .... то гласи, че ще се направи опит части от Североизточна България и Югоизточна България да бъдат откъснати по мирен път в началото на 21-ви век. „Леля Слава” беше категорична, че тези в Североизточна България няма да успеят, но за онова, което ще се случи в Югоизточна България, казваше буквално следното:„Виждам как без пушка да пукне, по мирен път, ще се отцепят към съседната нам югоизточна съседка”. Когато ние влезем в Европа”, тогава ще стане това отцепване, и Европа ще гледа с почуда, и няма да знае как да реагира. Толкова мирно и кротко ще стане всичко това. И тогава, казва, сърбите ще ни протегнат първи ръка И едва,, когато се отцепи част от страната ни, казваше леля Слава - „виждам как българският народ ще се вдигне като един”, тоест ще се мобилизира. И едва тогава ще бъдат осъдени тези властници, които години наред пилееха силите на народа, на държавата...”,
„След като се сменят 14 правителства от началото на промяната”, начело на страната ще застане велик държавник, който ще я поведе към възход. Този бъдещ политик е вече роден и живее сред нас. В началото на 80-те години е бил 7-годишно дете. За него Слава Севрюкова казва, че е „духът на превъплътения Давид”. След 2017-18 година в държавното управление ще влезе жена. Която ще „измие срама на мъжете, които не са постъпвали мъжки”.

Забележка: Днешното правителство е 12 подрет!



Мерси много за коментара! Тези процеси на мирно отчуждаване на смесените райони вървят с пълна сила! Единствено тв СКАТ правят коментари по темата и отварят очите на хората. Особено точен е анализаторът и експерт по балканска политика Любомир Желев. Човека е на възраст, но прави чудесни анализи и бие тревога, но няма кой да го чуе.
Дай Боже да дойде този велик държавник!
цитирай
13. iskren74 - След като разкарахме партийните ...
19.09.2010 00:59
didslpole написа:
След като разкарахме партийните секретари е редно и те да си ходят. Да вървят при слънчасалите си пророци и месии при припадничавия си пророк и да не свинят хубавата ни земя. Защо Аллах или Христос не си свършат сами работата , а ми пращат зловредни и тъпи проповедници. Нали са всемогъщи. Като имат проблем помежду си да си го решават. Речено е, че когато атовете се ритат, магаретата теглят. Проблемът е, че теглят и когато атовете са измислени. Щото боговете са измислица, нещо като приказката за неволята-викаш я викаш я пък си свършиш сам работата. Откакто разчитаме на науката, а не на молитвите светът върви към по-добро. Както виждаш техниката помага да се види истината и скрито покрито, шушу мушу вече трудно. Светът се глобализира, гледаме прекрасни турски артисти в не лоши сапунки и ако нещо ни прече за се разбираме , това са патриотарите-вид религиозна секта, поповете и ходжите.
И е казано-вържи попа(ходжата) да е мирно селото. А помаците не ги плачи, те си имат език с който няма да се разделят и който ги определя като българи каквото и да си мислят за себе си. Познавам културни образовени хора от тяхи с нищо несе отличават, освен, може би, че са по привързани към родата и семейството. Това ги е съхранило, това е съхранило и православните българи.
Езика и семейството, не религията. Докато има български език и писменост, ще има и българи независимо дали вярват в аллах, христос, дарвин, летящите чинии или Далай лама.


Съгласен съм, че не бива да се учи религия задължително. Човек като има нужда от Бог сам намира път към него. Както е и в моя случай. Чел съм евангелията без никой да ми казва или подсеща. Чел съм Дънов, Ошо. Има какво да се чуе от тях. Религиите се използват за политически цели от преяли и бездушни политици. Случаят с ДПС и буквално подчиненото му население в смесените райони е фрапиращ!
цитирай
14. semtomovi - 12 Умишлено се отчуждава от 1989 г. насам всичкко Държавно и цялата
19.09.2010 01:55
..българска Провинция. Не само смесените райони. това е политиката на МВФ и на Свет. Банка. На ЦРУ. Гледайте филма Цайтгайст. Нашите политици са само марионетки, които си пълнят Колата. С доларовите им чували.Или ги убиват.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: iskren74
Категория: Политика
Прочетен: 108500
Постинги: 21
Коментари: 53
Гласове: 45
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930